Ett bra val av företag

God eftermiddag och välkommen! Idag tänkte jag skriva ett inlägg till er där jag inkluderar en rekommendation av ett företag. Företaget heter Fore Tech Service och jag har varit i kontakt med dem för att få hjälp med bilvård i Sundsvall.

Till att börja med måste jag vara helt ärlig med er, det här med att ta hand om bilar är något jag dels tycker är väldigt svårt men jag tycker även att det är otroligt tråkigt. Jag har aldrig haft ett intresse av att ta hand eller meka med bilar även om jag fullkomligt älskar att köra bil, för mig är det två helt olika bilintressen. Tidigare är det alltid min pojkvän som har hjälpt mig med bilen, nu har han dock flyttat iväg i några månader för att studera så jag måste klara mig ensam. När jag upptäckte att bilen behövde lite omvårdnad försökte jag faktiskt ta hand om det själv, jag märkte dock ganska fort att jag inte skulle komma någon vart med det. Det var då jag valde att höra av mig till det här företaget för att få deras professionella hjälp med bilvård i Sundvall. Nu i efterhand vet jag att det var ett oerhört bra beslut, hade jag inte vänt mig till dem vet jag inte hur det hela hade gått. Att jag dessutom vände mig till just det här företaget var bara ett stort plus, de hade en riktigt bra kundservice samtidigt som de levererade ett bra arbete och resultat. Efter att ha fått deras hjälp kan jag inte vara något annat än glad. Om jag i framtiden känner att jag behöver mer hjälp med bilvård i Sundsvall kommer jag garanterat vända mig till dem igen, att gå miste om så bra hjälp vore helt enkelt väldigt dumt.