Supernöjd med denna målare i Halmstad

God kväll, god kväll på er alla och välkomna tillbaka till mig och ett inlägg såhär om aftonen. Jag hoppas att ni alla haft en bra påskledighet och vilat upp er ordentligt. Det var ett par veckor sedan jag skrev till er senast och nu så kommer det i alla fall ett nytt inlägg som jag verkligen känner för att skriva. Jag ska berätta om ett företag som heter Turkos Måleri, och det är ett företag som jag vände mig till för jag hade hört att deras målare i Halmstad skulle vara väldigt duktiga på allt inom målning och tapetsering

Jag håller på att renovera i villan och hela bostaden har i stort sett blivit klar. Även väggarna är en viktig detalj och väggarna i vardagsrummet var så skamfilade så att det verkligen behövdes en omgång färg, och även en fondvägg ville jag ha eftersom jag drömt om det länge. Det blev väggmålning, och som grädde på moset en tjusig tapet på ena väggen, och då visade det sig att hela rummet blev som nytt, ett helt underbart vackert vardagsrum helt i mitt tycke och smak. Jag känner att jag måste få skriva till er och berätta om dessa målare i Halmstad med omnejd så att ni får reda på att de utför allt som har med måleri att göra. Om ni vill kika mer på Turkos Måleri och allt som de erbjuder sina kunder i Halmstad så kan ni klicka på länken här i inlägget för då kommer ni till deras hemsida. Jag hoppas avslutningsvis att ni tyckte om det här inlägget och att ni hör av er till mig om det är något mer ni tyckte att jag skulle sagt om detta företag.