En skön massage i Växjö

Det här med massage och behandlingar i Växjö är ett ämne som ni har ställt många frågor om här på min blogg. Då ni har bett mig mycket om tips på salonger och liknande hade jag idag tänkt tipsa er om ett företag vid namn Kroppskänslan. Kroppskänslan är en salong som jag under en ganska lång tid nu har gått till för att få hjälp med min nacke, som jag länge har haft problem med. Kroppskänslan arbetar med massage som är både förebyggande, behandlande, avslappnande och stressreducerande, vilket ju inte låter som en helt fel kombination, eller hur? Jag har besökt många massörer i syfte att få bort min smärta i min nacke, men tyvärr aldrig hittat ett ställe som känns rätt för mig. Jag har alltid fått återkomma ganska så direkt efter en behandling, då jag inte känt någon skillnad.

Hos Kroppskänslan har jag verkligen känt den skillnaden som jag har letat efter. Jag känner mig mycket mer avslappnad i min vardag då jag känner mindre stress och ångest. Mina muskler och leder har verkligen mjukats upp och jag känner verkligen att denna massage har hjälpt mig i mina nacksmärtor. Smärtorna är inte längre någonting som jag känner är ett problem, då smärtat sakta men säkert har avtagit, tack vare just Kroppskänslan och den massage jag har fått. Margaretha Willhammar, heter massören som har hjälpt mig med detta tidigare problem, och det har under varje behandling märkts att hon vet precis hur hon ska göra för att hjälpa mig med mina smärtor. Massören hos Margaretha Willhammar är i övrigt mycket kunnig och ger en professionell och kvalitativ massage till en som kund. Jag känner mig väldigt tacksam och glad över att ha hittat detta företag och jag vill nu rekommendera det vidare till främst mina bloggläsare som befinner sig i Växjö med omnejd att vända er till just Margaretha Willhammar hos Kroppskänslan när ni är i behov utav en härlig massage.